subota, 17. ožujka 2012.

I-Doser

                                              

Da zvuk ima ogroman utjecaj na čovjeka zna se od davnina, uostalom, hinduisti vjeruju da je Bog stvorio svijet svojom riječju OM ili AUM, mislim da je slično i kod budista a i u Bibliji piše kod sv. Ivana evanđelista "U početku bijaše riječ..." - to se tumači kao da se odnosi na Isusa i njegovo rođenje i djelovanje, no pitanje je što je zapravo u osnovi toga...

Postoji terapija glazbom, pa terapija zvukom jednako kao i terapija bojama npr. gdje se u svakom slučaju radi o nekakvim vibracijama iako ne vibrira ista tvar.

S istoka nam dolaze i mantre, riječi koje imaju posebnu vibraciju kad se izgovore pa se koriste u dobre, ali ponekad i u loše svrhe (poznat jerat između bogova i demona koji se vodio moćnim mantrama). Opet malo uvijenije i mi na Zapadu imamo nešto slično - magijske riječi za koje se danas popularno koristi engleska riječ spell, a zanimljivo je da se čaranje ili bajanje često provodi pjevušenjem. U tom kontekstu imamo i latinsku riječ cantare koju poznajemo sa značenjem pjevati, ali je ona zapravo prvobitno značila bajati - dakle čarati. Složenica incantare zadržala se sa značenjem čarati u nekim romanskim jezicima, npr. tal. incantare, fr. enchanter.

Što je zapravo  I-Doser...
 
Radi se o tome da su znanstvenici odavno izmjerili koje frekvencije odasilje mozak u raznim emotivnim stanjima.Tako da se prakticki svaka emocija moze prepoznati po frekvencijama koje mozak salje.Neki ljudi su odlucili to iskoristiti pa su napravili jednostavne softvere koji odasilju te frekvencije tako da sve sto korisnik treba je da stavi slusalice na usi i da koncentrirano slusa te frekvencije. Fascinantne se promjene desavaju, ovisno koje se frekvencije koriste. Covjek se moze osjecati kao da je pod nekakvom zescom drogom, dozivljavaju se pocetni stadiji astralne projekcije ili se pojavljuju vrlo intezivne vibracije cijelog tijela pri cemu osjecas da se nesto pokrenulo u tebi sto nisi imao pojma da postoji!
Dakle, I-Doser je program koji stimulira učinke raznih droga (tipa ecstasy, marihuana, itd), alkohola, i slično. Radi na način da postoji zvuk koji se zove doza, traje otprilike od 20 minuta pa do pola sata, i ovisno o tome koju ste drogu odabrali, nakon slušanja doze trebali biste se osjećati isto kao da ste konzumirali tu drogu. Uvjeti za korištenje I-Dosera su visokokvalitetne slušalice, mjesto koje vas opušta (preporuča se krevet), tišina, mrak, i da ste posve opušteni, oslobođeni svake brige, i da se tokom slušanja doze pokušate ne micati i ne prekidati dozu.

Tvrtka u svom programu proizvodi razne doze koje stimuliraju razne droge i druga neka čudna stanja, ali ono što mi se osobno najviše sviđa su programi koji su usmjereni na tehnike opuštanja, inspiracije i duhovne aspekte. Velik broj doza stimuliraju i tzv. droge, pa us klopu toga imamo neke poput: Cocaine, Marijuana, LSD, Peyote, Acid itd.

Predstavljam vam neke doze po mojem izboru koje sam vrlo sažeto opisao prema originalnom opisu. Za cjeloviti pregled svake doze pa i cjelokupni asortiman valja posjetiti službeni web shop I-Doser Labs na adresi:
http://www.i-doser.com/storev3/index.php

slika
Hangover - Mamurluk / rekracijski (srednje jaka doza), trajanje 30 minuta. Nakon burnih noći, kad se probudimo s glavoboljom mi mučninom, uzmite čašu vode i ovu dozu.


slika
5HTP / antidpresiv (srednje jaka doza), trajanje 25 minuta. Ova doza pospjeuje balans hormona Serotonina i hormona Melatonina. U biti radi se poticanju boljeg raspoloženja i usklađenja. Preporučuje se slušati dozu u jutarnjim satima ili prije spavanja.


slika
Alcohol – Alkohol / rekreacijski (srednje jaka doza), trajanje 35 minuta. Doza koja simulira utjecaj alkohola, pa se stjeće dojam pijanstva. Zabilježena su svjedočenja da su se uz ovu dozu neki oslobodili ovisnosti o alkoholu.


slika
Alpha – Alfa / rafinirani alpha valovi (8 – 13 Hz), trajanje 30 minuta. Za one koji nisu upoznati s djelovanjem alfa valova na mozak, najbolje za razvoj intuicije. Pospješuje redukciju stresa, poboljšava memoriju, motivaciju, inspiraciju i sl.


slika
Anti-Migraine – anti migrena / sedativ (srednje jaka doza), trajanje 20 minuta. Ublažava probleme s migrenom. Ova doza vas vodi iz Alpha stanja u 5Hz, stanje u kojem se frekvencijski ublažavaju tegobe s migrenom.


slika
AntiSad – protiv tuge / antidepresant (snažna doza), trajanje 30 minuta. Dovodi stanje mozga u područje 30Hz do 15 Hz čime otklanja depresivno stanje.


slika
Astral Projection – Astral (vrlo snažna doza), trajanje 30 minuta. Jedinstveno iskustvo astralnog putovanja. Valja se pridržavati preciznih uputstava za upotrebu kako sam prije opisao.


slika
Beta valovi (13 do 30 Hz), trajanje 30 minuta. Poznati beta valovi koji pospješuju koncentraciju, mentalne sposobnosti, fokus i povečavaju IQ.


slika
Black Sunshine / rekreacijski (vrlo snažna doza), trajanje 35 minuta. Potiče osobna emocionalna stanja i osobnost. Iz I-Doser Labs upozoravaju da doza nije za svakoga i da je ne bi smjeli koristiti početnici. Ukoliko se želite suočiti s vlastitim emocionalnim stanjima ova je doza pun pogodak.


slika
Brain + - Mozak / rekreacijski (vrlo snažna doza), trajanje 30 minuta. Doza potiče poboljšanje funkcije mozga.


slika
Calm ME / za panična stanja (srednje jaka doza), trajanje 20 minuta. Pomaže kod suzbijanja napadaja panike.


slika
Chakra / stimulacijski (vrlo snažna doza), trajanje 30 minuta. Potiče otvaranje svih čakriu pola sata seanse (ovo je meni najzanimljivija doza). Neki svjedoče o ulasku u više razine svijesti, pojačavanje prisutnosti, snažan instinkt i druge manifestacije. Nije preporučeno za početnike, ali dobrodošlo za one koji prakticiraju duhovne tehnike.


slika
Confidence- Samopouzdanje (vrlo snažna doza), trajanje 30 minuta. Potiče samopuzdanje.


slika
Content / sedativ (srednje jaka doza), trajanje 20 minuta. Doza umiruje, potiče na pozitivno ponašanje.


slika
Delta, (0.5 do 4 Hz), trajanje 30 minuta. Delta valovi koji potiču regeneraciju, rebirthing, osobni razvoj, visoku razinu meditacije i sl.


slika
Diet+ / stimulator (vrlo snažna doza), trajanje 30 minuta. Ne utječe na direktno mravljenje ali potiče ubrzavanje metabolizma. Uz program mravljenja ova doza omogučit će vam da slijedite kontinuirano program mravljenja, ukoliko to želite.


slika
Divinorum / stimulator (vrlo snažna doza), trajanje 30 minuta. Doza koja pobuđuje vaše JA i pruža pogled na to tko ste vi u svojoj nutrini duše.


slika
Energizer / stimulator (vrlo snažna doza), trajanje 30 minuta. Mnogi posežu za Red Bullom da bi bili aktivni, budni i puni energije. Ovo je doza koja upravo to radi, kao što je to Red Bull.


slika
French Roast / stimulator (Srednje jaka doza), trajanje 5 minuta. Ukoliko ste umorni, mamurni ili slično ova doza vas pobuđuje i daje dovoljnu energiju da se osječate svježi. Neki svjedoče da im je omogučila da se bez problema rano ustaju kad im je to potrebno. Koristite rano ujutro pri buđenju ili prije spavanja. Doza vas dovodi u stanje mozga od 14Hz, a što je stanje svjesnosti, budnosti i potpunog fokusa.


slika
Gamma (25.00 - 34.75 HZ), trajanje 30 minuta. Gamma potiče Talamus, regiju mozga, a potiče bolju koordinaciju i sinkronizaciju neurona. U biti Gamma predstavlja sistemsku frekvenciju mozga.


slika
Hand of God – Božanska ruka / Premium (neopisivo), trajanje 30 minuta. Opus magnu tvrtke, njihov State of the Art. Mnogi su iskusli vrlo neugodna iskustva s ovom dozom jer ona ponire u najdublje sfere duše. Potiče sve emitivne procese. Nije za početnike ili one koji se žele suočiti sa samim sobom. Mislim da je u pitanju susret s unutarnjim duhovnim vodićem za kojeg treba biti spreman.


slika
Insomniac - Nesanica (vrlo snažna doza), trajanje 45 minuta. Za one koji imaju problema sa spavanjem i nesanicom ovo je odlična doza koja pomaže ublažavanju tegoba i boljem snu.


slika
Inspire - inspiracija / eksprerimentalni (srednje jaka doza), trajanje 30 minuta. Poticanje inspiracije, kreativnosti, vizualizacije i sl. Neki svjedoče o iznimnom uspjehu ove doze.


slika
Lucid Dream – svjesno sanjanje (vrlo snažna doza), trajanje 30 minuta. Doza koja potiče proces te vrste sanjanja. Upozorenje je početnicima da nenkoriste ovu dozu osim ako je netko iskusan praktičar alternativnih metoda.


slika
QUIT! / eksperimentalni (srednje jaka doza), trajanje 30 minuta. Ukratko, doza koja potiče proces odvikavanja od svih vrsta opijata i slično.


slika
Sleeping Angel – anđeo sanjanja (snažna doza), trajanje 25 minuta. Doza koja vas vodi u ugodan san, pomalo hipnotički. Isprobao sam ovu dozu i omogučuje istinski jedan osječaj dobrog odmora kad se probudite.


slika
Theta (4 do 8 Hz), trajanje 30 minuta. Theta stanje već poznato po tome da odlično djeluje kad ulazimo u meditativna stanja i kad smo u stanju pobuditi svoje šesto čulo. Duboka relaksacija koju pruža Theta, pruža višu razinu u trazvoju svoje osobnosti.


slika
Out of Body / stimulator (snažna doza), trajanje 30 minuta. Kao u slučaju s dozom Astral, ali ovaj puta kao čisto izvantjelesno iskustvo.


slika
Victory – pobjeda / steroid (vrlo snažna doza), trajanje 30 minuta. Doza pospješuje mentalne sposobnosti i samopuzdanje, dovodi do pobjede u svim aspektima vašeg života. Vrlo mitivacijski simulator.


Službena stranica I-Doser Labs: http://i-doser.com

Web shop koji sadrži sve doze s opisima: http://www.i-doser.com/storev3/index.php

Dakle preporuka su dobre slušalice i svi uvjeti za slušanje kao što je prije opisano. Jo valja napomenuti da se ne preporuča slušati razne doze jednu za drugom, budući se mozak stimulira na određenu frekvenciju, te se prije promjene doze valja reprogramirati, a za to postoji jedna doza pod nazivom "RESET". Preporuča se ako se već želi primijeniti doza da se druga doza sluša idućeg dana ili uz spomenutu RESET dozu. 

Evo i nekih iskustava kušača;)

Bellstar – LSD

It made me insanely sleepy at first and I literally couldn't keep my head up. I felt a strange sensation surge through my arms. It kinda freaked me out so I took off my headphones. I need to try it again. Definitely made me feel woozy and dizzy. This stuff seriously works, don't listen to the skeptics.

Julian – First Love

Okay so I was a bit skeptical about dosing because it seemed too wierd. I tried First Love and 10 minutes into the dose I started smiling uncontrollably and 5 more mins into it I was uncontrollably laughing after 20 mins of it I stopped and I was in an amazing mood for 2 hours

jonathan – A-BOMB

i really didnt think it was going to work until it exploded into my mind. Really Amazing

ELM – Orgasm
 
I don't take drugs and I did not think that this would work but I tried orgasm and well it said you would feel happy and shake. It did this perfectly. I highly recommend this.

Mouse – Marijuana

I was kind of doubtful, thinking how could a sound make you high? So I read some of the research done on it and it's pretty interesting how your mind tries to sort the sound and makes inudible sounds to the human ear subconsciously audible. I feel this sort of heaviness throughout my body, almost like couch-lock. My head has this heavy feeling like I need to lay it down. I feel relaxed and tired as well. I've done pot before and this is pretty damn close. I can't wait until I get to 100%!

JoZh – Astral Projection

I was honestly kind of doubtful about the whole idea, but I downloaded it anyway. The first I listened to was this one (astral projection) and I saw a violet light..and my arms went numb. When I got up, I collapsed. Amazing

CLU – TripQH

So I used trip qh all the way through...and listening to numa numa...it would have been better if I had the lights out, but I realized when I opened my eyes...all the lights had a thin rainbowing around them for a few seconds. During the thingy i started feeling a strange sensation...kindof like floating on a lake, my arms and legs became heavy like lead. It was interesting...and awesome. It gave me great relaxation

FLynn – Marijuana QH

It was my first try and I was dubious. I mixed in some music and about five minutes in I felt this "pull" across my whole body. I am not a drug user so i dont know what weed reallly does but this mad me tingle and then the whole pull thing. after five minutes, its pretty cool. I'll do it later for longer.

Mafe G – LSD

At first I didn't feel anything, I almost fall asleep! But then in the minute 20 I think I started feeling "funny" I can't explain the sensation but it was so weird!. When the dose finished I woke up and everything was colorful, twisted, EVEN THE WALLS WERE MELTING. Crazy shit, but I loved it.
I really want to try LSD again.


Flora – MultipleOQH

I felt a pleasant tingling and when it was over i reached down to see i was soaking...down there. I highly recommend it

Brad – Peyote

This was my third try using iDoser, and has been the first time I felt a notable effect. As I was laying on my bed, I felt my entire body go numb, and it slowly began to feel heavy, like gravity had intensified or something. About halfway through the dose, the bed I was laying on felt like it was rocking back and forth, and feelings began to intensify, but I think I scared myself out of it because it didn't last very long. When the dose was over, I tried lifting my arms to take off the headphones, but they felt as if they were pinned to my bed, and it took a minute or two to finally be able to lift them up. I tried standing too, but had to kneel down next to my bed right away for awhile. The feelings faded after just a few minutes though, but it was definitely an interesting feeling and I'm psyched to try some others!

Trevor – White Sage

I have no sorrows, I have no regrets, I have no fears. All that's behind me... is behind me, there's no reason to cling to the past anymore. All I will do is move forward, I shan't stop, and I mustn't. I can sleep easily now.
If you've a troubled mind, try out White Sage. You will not regret it; it might change your life actually.

Nema komentara:

Objavi komentar