nedjelja, 26. veljače 2012.

Uskoro počinje čipiranje građana SAD-a!

Još jedna suluda "teorija zavjere" polako se pokazuje kao gruba istina! Prema nedavnim prijedlozima Zakona o zdravstvu u SAD-u, elita polako pokušava uvesti obvezu mikročipiranja ljudi. Obamin Projekt Zakona o Zdravstvu obvezuje sve američke građane na ugrađivanje RFID mikročipova. Prema prijedlogu zakona HR3200, cilj je stvoriti nacionalni identifikacijski registar koji će omogućiti „bolje praćenje pacijenata imajući na raspolaganju sve vezane informacije o njihovom zdravlju“.

Projekt vezan za zdravlje (HR 3200) bio je prilagođen nedavno od Kongresa na stranici 1001, a sadrži "hitnu potrebu" da građane koji se koriste zdravstvenim sustavom budu identificirani potkožnim čipom.

U službenom dokumentu, ovaj pokušaj je bio predviđen već 2004. Ovaj dokument od FDA (Food and Drug Administration), datirao je 10. prosinca 2004. pod naslovom Class II Special Guidance Document: Implantable Radiofrequency Transponder System for Patient identification and Health information (Dokument s posebnim ciljem klase II: Ugrađujući sustav transponder na Radiofrekvenciji radi identifikacije Pacijenta i informacija vezanih za zdravlje).


Dakle, ugrađivanje mikročipova pacijentima koji sadrži informacije o njihovom zdravlju već se proučavao 2004. godine. U Projektu Zakona nazvan je America's Affordable Health Choices Act of 2009 (Zakon iz 2009 o izboru zdravlja financijski su dostupni Americi), može se čitati u paragrafu Subtitle C – National Medical Device Registre (Podnaslov C – Nacionalni Registar liječničkih Uređaja) gdje je predviđena jedna kartica za svaku osobu koja ima ili će imati potkožni uređaj: 'Tajništvo' će dakle uspostaviti nacionalni registar liječničkih uređaja (u onom paragrafu su nazvani „registar“) kako bi olakšali analizu njihove sigurnosti nakon komercijalizacije, sa podacima svih uređaja koji je ili je već korišten na pacijentu.

Dakle, sve osobe koje su dobile mikročip bit će uvedene u novi registar koji još ne postoji.

Sa izgovorom da se osigura bolja zdravstvena asistencija i sačuva zdravlje građana, čitav narod bit će obilježen elektronskim mikročipom i bit će registriran.

Početak obaveznog obilježavanja mikročipovima ovim prijedlogom Zakona bio je predviđen za sve počevši već od 2013!

Na strani 1006 projekta, preciziran je podatak o početku mikročipiranja: „STUPANJE NA SNAGU“. Ministar Zdravlja i Socijalne Službe, otvorit će registar u snazi članka 519 (g) Federalnog Zakona o hrani, lijekovima i kozmetičkim proizvodima kao dodatak paragrafu, ne kasnije od 36 mjeseci od proglašenja toga Zakona, bez opterećenja da li su se proglasile konačne odredbe oko uspostave i korištenja Registra do tog datuma. Dakle prema ovom prijedlogu, 36 mjeseci počevši od datuma stupanja na snagu Zakona! Da je ovaj zakon prošao u Senatu, 2013. je godina kada je trebalo započeti obavezno obilježavanje.

Bez obzira što ovaj Zakon još nije donesen, on jasno dokazuje da sve što "teoretičari zavjera" govore zadnjih godina nije plod njihove mašte, već jednostavno istinita namjera globalne elite da u skoroj budućnosti mikročipiraju građane. Ovome u prilog ide i početak kampanje Homeland security-a u kojoj se plaćanje s gotovinom predstavlja kao "nešto sumnjivo" - to je samo jedan mali korak do potpunog ukidanja gotovine kao platežnog sredstva u SAD-u. Nakon toga, sljedeće što će nam naši vladari predstaviti jest plaćanje putem istih tih mikročipova i to će biti definitivan kraj naše slobode.

„Ona postiže da se svima – malima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima – udari žig na desnicu ili na čelo, i da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina.“

Otkrivenje 13, 16-17


Izvor: alterinfo.net

Nema komentara:

Objavi komentar