subota, 18. veljače 2012.

Codex Alimentarius – policija za ‘Sigurnost Hrane’ može nekaženjo ubiti !

          


Bogomdano ljudsko pravo na uzgoj hrane je napadnuto od strane novozelandskih (NZ) specijalnih interesnih grupa i ostalih koji trenutno pokušavaju pogurati  prijedlog zakona “sigurnost hrane”  kroz državni parlament koji bi onemomogućio pravo pojedinca da uzgaja hranu, čuva sjeme, čak i da dijeli plodove njegovog rada sa prijateljima i obitelji.

 

Prema Svjetskoj Trgovinskoj Organizaciji (WTO eng), Codex Alimentarius shema za globalnu kontrolu hrane, novozelandski prijedlog zakona o hrani, ako prođe, će u osnovi prenijeti kontrolu hrane sa individualca na korporacije pod krinkom sigurnosti hrane. Sve dok se masa građana ne pobuni i dok joj se ne probudi savjest, i tako natjera noveozelandsku vladu da stopira provedbu zakona, uskoro bi mogao zakon postati legalan.
UKRATKO: Codex Alimentarius
Codex Alimentarius je organizacija, osnovana prije 40-ak godina od strane Svjetske Zdravstvene Organizacije (WHO) i Organizacije za Hranu i Poljoprivredu (FAO) pod pokroviteljstvom UN. Codex je bio osnovan sa dobrom svrhom zaštite potrošača i kontrole sigurnosti hrane. Pod svojim krilom Codex ima više od 20 državnih komisija, koje rade na tome da definiraju standarde i smjernice, koje na međunarodnom nivou kontroliraju proizvodnju i sigurnosti hrane. Još jedan njezin cilj je rješavanje problema povezanih sa genetski modificiranom hranom i biotehnologijom. Sam Codex je skup od oko 4000 normi koje se koriste u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. Sve ove organizacije su pod vodstvom najvećih svjetskih masona i illuminata koji kroz njih provode svoje podle planove NWO.
Prema novozelandskim Osiguranjem Hrane, nezavisna grupa trenutno radi na zaštiti Sigurnost Hrane građana Novog Zelanda, kako bi njihov prijedlog zakona za dijeljenjem hrane i uzgojem hrane dobio privilegije, čak ispred ljudskih prava. Ovaj zakon bi distrubuciju hrane među građanima proglasio ilegalnim, sukladno sa prijedlogom zakona koji čeka izglasavanje. Ilegalno će također biti i čuvanje sjemena, nutrienata, alternativne medicine, minerala čak i …VODE !!!
Policija Sigurnosti Hrane će isto tako biti zaštićena od kriminalnog i civilnog progona za njihove ilegalne akcije i kršenje zakona.

Vidite, mega-korporacije koje se bave poljoprivrednim business-om poput firme Monsanto, želi potpunu kontrolu hrane, što bi značilo kraj zemljoradničkih poljoprivrednih sistema koje provode pojedini seljaci, i koji su da tako kažemo “izvan granica”. To je razlog zašto tako naporno rade da bi proveli takav zakon, pogotovo u Americi (SAD), i time da bi pretvorili konvencionalnu poljoprivredu, u genetički modificiranu (GMO) koja se kontinuirano temelji na novom sjemenu na kojem se radila kemijska intervencija.
Daljnje provođenje Sigurnosti Hrane, novozelandski prijedlog zakona će autorizirati privatne kompanije koje će unajmljivati “Policiju za Sigurnost Hrane”, koji će moći provaliti na tuđi posjed bez naloga od suda.  Ne samo da će “Policija za Sigurnost Hrane” moći ulaziti na posjede kako se sjete, nego će moći potezati oružje na one koji se progone, tj. oni koji su prekršili zakon Sigurnosti Hrane. Policija Sigurnosti Hrane će isto tako biti zaštićena od kriminalnog i civilnog progona za njihove ilegalne akcije i kršenje zakona.
Možete puni tekst o novozelandskom prijedlogu zakona Sigurnosti Hrane pročitati OVDJE:
nzfoodsecurity.org/2011/07/1… (TAP – web stranica više ne postoji!!!!!)
Ovo sve bi značilo, naravno, da će uskoro novozelandska vlada moći arbitrarno odlučiti u bilo kojem vremenu, da zabrane individualnu slobodu za sadnju biljaka u vrtu i dijeljenjem proizvoda koji su uzgojeni sa susjedima. Čak će i “kućni industrije” koji uključuju male obrte koje se bave uzgojem hrane, mogle biti zabranjene pod ovim novim zakonom.

Izvor: novi-svjetski-poredak.com

Nema komentara:

Objavi komentar